május 06, 2012

Egy kis PS-scifi

A fotózás mellett hobbi szinten regényírással is próbálkozok. Még nagyon kezdő vagyok, nagyon nem is reklámoztam a dolgot, egy scifi-fantasy féleséget írok épp. Vezetek hozzá egy blogot is, akit esetleg érdekelne ide kattintson. Hogy nyomon tudjam követni az eseményeket készítettem térképeket is és eléggé kinőtte magát a dolog. Ma délután a melegben valahogy nem bírtam nekiülni tanulni ezért babráltam kicsit a térképekkel. Az eredeti világtérképet átalakítottam és összemontázsoltam egy műholdfelvétellel, ami a Földről készült. Dobtam rá felhőket is és sokat babráltam a színeivel, hogy jól nézzen ki, de a montázs elkészítésekor nagyon igénytelen munkát végeztem, így csak kis felbontásban élvezhető a dolog. :)

A következő lépés egy gyors concept-art volt. Csináltam már hasonlót, ezt is elég nagyvonalúan készítettem el a fent leírt műholdfelvétel egy szeletével és egy-két égboltról készült fotóval. Itt se voltam túl igényes, így ez is csak kis felbontásban kerül fel, de remélem azért tetszik.

Ezek montázsok, nem rajzok. A rajztáblát most nem használtam (az eredeti térkép persze azzal készült) csak Photoshopban ügyeskedtem kicsit. :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése