február 16, 2012

Négy év

Kicsit megkésve, de gondoltam megemlékezek a blog negyedik születésnapjáról. Az utóbbi időben egy kicsit szélesedett a látókör is, ezért úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy-két komolyabb változásnak. A legfeltűnőbb talán az új design, amibe elég sok munkát fektettem és most már talán működőképesnek tűnik. Még vannak benne hibák, de ezzel már folytatódhat a dolog, idővel majd kijavítgatom őket. Milyen lett? :)

A másik változás a blog címét érinti, már nincs ott a "fotóblog" felirat. Mostantól szeretném más dolgokra is használni az oldalt, mivel kevesebbet fotózok fotózok mint régen, viszont akadnak más dolgok is, amikről szívesen írnék. Persze nem szándékozok netes naplót nyitni vagy vicces videókat megosztani, jellegre marad, ami eddig is volt, csak a fotóimon túl már előfordulhatnak néha rajzok, 3D-s dolgok, vagy bármi hasonló, amivel éppen foglalkozok.

Szeretném nyitottabbá is tenni a blogot és megalapozni a jó kapcsolatot más bloggerekkel is, ezért ismét van oldalsáv, amit a legutóbbi designnál feláldoztam a letisztultság érdekében. Az oldalsáv feltöltésére van pár tervem, de lehet linket cserélni, feedet, bannert, írjatok ha van blogotok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése