január 24, 2011

Visszatekintő 4.hét - 2005 szeptember


Az Erdélyben töltött két hét után hamar elérkezett a szünidő vége és ezzel az az időszak, melyet Pannonhalmán végre a saját fényképezőgépemmel tölthettem. A szeptember mindig sűrű a "hegyen", évkezdő kirándulás, lelkigyakorlat, a nyári élmények megosztása, hozzászokni az új kerékvágáshoz... és ehhez társult részemről az új gép lehetőségeinek kiaknázása egy, már ismert környezetben. Bevallom a nagy fejetlenségben elég szétszórt lehettem, alig találtam fotókat erről az időszakról, akkoriban még rosszabbul rendszereztem a fájljaimat, mint most... bár egy jól sikerült lovasbemutatón készült képek Kisbábolnáról többször is felbukkantak, de a "mindennapi" fotókra nehezen találtam rá.
A fenti kép már szeptember végén készült, egy kora reggeli fotó, amit azért választottam, mert talán ez az időszak volt az, amikor rádöbbentem, hogy ez a hely mennyi fotótémát, mennyi élményt tartogat.

Főleg most, a koszos pesti valóságban ücsörögve jólesik visszaemlékezni ezekre a kellemesen hűvös szeptemberi hajnalokra (korán keltünk, a prefektusok nem engedtek a napirendből) és a Sokorói völgyre néző fantasztikus kilátásra, minden apró, jól ismert részletével. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése