január 03, 2011

Boldog Új Évet! :)


Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Most, hogy új évtizedbe léptünk elmondhatom, hogy immár öt éve foglalkozok fotózással! :)
Emlékszem, hogy 2005 tavaszán egy szobatársam fényképezőgépével próbáltam valahogy elütni a délutáni szabadidőmet és a pannonhalmi dombok tavasszal csodálatosak voltak, nem csoda, hogy azonnal elkapott a fotózás hangulata. Még azon a nyáron megvettem az első saját fényképezőgépement, a Fuji S5500-at, két évre rá pedig a mostani gépem, a 350D is megérkezett. A blog 2008 februárjában indult, mialatt az extra.hu-s tárhelyem hosszas haláltusát vívott. Sajnos az első évben a blogra kirakott képeket is ott tároltam, emiatt a régebbi bejegyzésekből hiányoznak a fotók. Régóta dolgozgatok a visszaállításukon, de az iskola és az egyéb dolgok mellett új fotókra is kevés időm van... :(

A fenti kép egyébként 2005 karácsonyán készült. Fantasztikus naplemete volt, ezért kimentem az állvánnyal és készítettem pár fotót.

Van egy olyan tervem, hogy egy egész éves átfogó projektbe kezdek. Nem minden nap fotózós, 365 képes sorozatra gondolok, mert ez meghaladná az időmet. A terv az, hogy minden héten felrakok egy fotót az eddigi pályafutásom megfelelő hónapjáról. Az év 52 hete nagyjából elég lesz arra, hogy az utóbbi évekből minden héten hozzak egy, az adott időszakot jól jellemző fotót. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése