november 18, 2009

Helyzetjelentés #UPDATED

Elég régen jelentkeztem, így azt hiszem itt az ideje egy gyors helyzetjelentésnek. Csak félmondatokban:
  • A szeptember végi/október eleji portréfotózásokról már beszámoltam. Az első alkalom fotóival 65% körül vagyok és a jobbakat felszórtam a flickr-re és amint kész az anyag, az egész felmegy a honlapra is. A második fotózás majdnem kész van, a honlapon ezt is közzéteszem majd. A műtermes fotózáshoz szinte még hozzá sem értem, amit nagyon sajnálok, decemberben talán tudok rá időt szakítani.
  • Még októberben voltam Oroszlányban egy barátomnál, kb200fotó, ezekkel is adós maradok egy ideig sajnos.
  • Fotósként részt vettem pár kollégával a BME Gépészkarának gólyabálján. Én a "beállított műterem-szerű" fotóknál működtem közre, ezeket felrakjuk a fotókör honlapjára, amint meglesz linkelem.
  • A hétvégén volt egy kis szabadidőm, a környéken cserkeltem őszi képekért, néhány sikerült, itt lehet megnézni őket.
  • Tegnap éjszaka megpróbálkoztam a Leonidák által beígért csillaghullást lencsevégre kapni. Valószínűleg nem voltam eléggé türelmes, 23:00-ra írták a meteoreső kezdetét, én éjfélig csupán egyet láttam, így arra jutottam, hogy meteoresős fotóm leghamarabb jövő augusztusban a Perseidák érkezésekor lesz. Jó lenne egy klassz társasággal valami magaslati ponton, sörözés mellett jó hangulatban eltölteni egy multiexpós hosszúzáridős éjszakát. Erre majd akkor visszatérünk. ;)

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése